כנראה המלך של ארוחות החומוס, למי שבקטע, מדובר בחוויה האולטימטיבית: גם בשר, גם חומוס, אולי איזו פיתה ליד - כל מה שטוב בקערה אחת
חמים, מנחם, עשיר. אין על מסבחה. רק לפני שאתם נכנסים למתכון, ממליצים לצפות במתכון החומוס הקלאסי, אתם תצטרכו כאן תטבילה, ושם אנחנו מלמדים איך מכינים אותה
איך נשמע לכם קרעי פטריות פורטובלו צרובות במחבת עם בצל מקורמל, מונחות על חומוס קרמי ואוורירי עם צנובר קלוי ופטרוזיליה? אז יאללה
תטבי-מה? תטבילה! משדרגים את צלחת החומוס הקלאסי שלכם לרמה אחת מעל. קבלו את הטייק שלנו על הרוטב החמוץ-חריף-טעים הזה
הפעל ניווט מקלדת
הגדל פונטים
שנה לפונט קריא יותר
מצב שחור לבן
הדגשת קישורים
היפוך צבעים
הצהרת נגישות