דלג לתוכן הראשי
מרכיבים
לתטבילה:
- פחית פלפל שיפקה קטנה
- נוזלי הפחית
- חצי צ׳ילי אדום חריף (שאטה כפית גם אפשר)
- צרור פטרוזיליה
- צרור קטן כוסברה
- 3 שיני שום
- כף לימון כבוש (חובה לא)
- כוס מים
- מיץ מלימון אחד
- 2 כפיות מלח
- 1 כפית כמון
לחומוס:
- 4-5 כפות חומוס החומוסאי
- כף שמן זית
- 2 כפות טחינה
- 2 כפות גרגירי חומוס מבושלים חמימים
- ביצה קשה חצויה
- כף תטבילה
הוראות הכנה
- מכניסים את כל רכיבי התטבילה למעבד מזון ומערבלים עד לטחינה מלאה.
- מניחים את החומוס במרכז הצלחת ומשטחים עם גב הכף בסיבוב.
- יוצקים טחינה ועליה את גרגירי החומוס.
- מניחים את הביצה הקשה ואת התטבילה.
- מזלפים שמן זית ומפזרים מעט פפריקה אדומה.