דלג לתוכן הראשי
מרכיבים
- 4-5 כפות חומוס החומוסאי
- 200 גרם בשר טחון טרי
- 1 בצל לבן, פרוס לחצאי טבעות
- כפית תבלין שווארמה
- קורט מלח
- כף טחינה
- כף צנובר קלוי
- כף פטרוזיליה קצוצה
- 2 כפות שמן זית
- קורט סומק
הוראות הכנה
- מחממים מחבת על אש גבוהה, מזלפים שמן זית ומטגנים את הבצל עד שמקבל מעט צבע.
- מוסיפים את הבשר הטחון, מלח ואת תבלין השווארמה, וממשיכים לטגן כ-5 דקות.
- מכבים את האש ומוסיפים צנובר קלוי ופטרוזיליה קצוצה.
- מניחים את החומוס במרכז הצלחת ומשטחים עם גב הכף בסיבוב.
- מניחים את תערובת הבשר הטחון על מרכז צלחת החומוס.
- מזלפים שמן ומפזרים סומק.