חומוס בשר

מרכיבים

  • 4-5 כפות חומוס החומוסאי
  • 200 גרם בשר טחון טרי
  • 1 בצל לבן, פרוס לחצאי טבעות
  • כפית תבלין שווארמה
  • קורט מלח
  • כף טחינה
  • כף צנובר קלוי
  • כף פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות שמן זית
  • קורט סומק

הוראות הכנה

  1. מחממים מחבת על אש גבוהה, מזלפים שמן זית ומטגנים את הבצל עד שמקבל מעט צבע.
  2. מוסיפים את הבשר הטחון, מלח ואת תבלין השווארמה, וממשיכים לטגן כ-5 דקות.
  3. מכבים את האש ומוסיפים צנובר קלוי ופטרוזיליה קצוצה.
  4. מניחים את החומוס במרכז הצלחת ומשטחים עם גב הכף בסיבוב.
  5. מניחים את תערובת הבשר הטחון על מרכז צלחת החומוס.
  6. מזלפים שמן ומפזרים סומק.